Contacteer ons: +31 (0)162-760040 - Mail: info@netsolution.nl

Zoekmachine adverteren.

Zoekmachine adverteren

zoekmachine adverterenHaalt u al het maximale uit zoekmachine adverteren om zo veel mogelijk omzet te realiseren tegen zo laag mogelijke kosten? Door de juiste inzet van zoekmachine advertenties zorgt u ervoor dat u zo veel mogelijk leads of verkopen realiseert tegen de beste ROI.

Waarom zoekmachine adverteren?

Door middel van zoekmachine adverteren (ook wel Search Engine Advertising of SEA genoemd) is het mogelijk om op de meest relevante zoekwoorden gevonden te worden in de zoekmachines van Google, Yahoo en Bing. Door enkel te focussen op de zoekwoorden die relevant zijn voor uw bedrijf en die ook daadwerkelijk rendement opleveren zorgt u ervoor dat u zich enkel richt op potentiële klanten die voor u ook echt interessant zijn.

Met een goede inrichting van uw online advertentie campagne heeft u de mogelijkheid om tegen de beste prijs-kwaliteit verhouding op de belangrijkste posities in de zoekmachines te staan waardoor de kans op conversie (bijvoorbeeld nieuwe leads, online aankopen of informatie aanvragen) sterk wordt vergroot.

De voordelen van adverteren in zoekmachines

Google is veruit de meest gebruikte zoekmachine wanneer klanten op zoek zijn naar producten, informatie of bedrijven. Het is dan ook van groot belang om met uw bedrijf op de juiste zoektermen zichtbaar te zijn voor deze potentiële klanten. Enkele voordelen van online zoekmachine adverteren:

 • U kunt zelf bepalen op welke zoekwoorden u gevonden wordt (relevant verkeer)
 • Uw website snel zichtbaar op belangrijke posities
 • U bepaalt zelf de uitgaven (financiële controle)
 • U heeft precies inzichtelijk met welke zoekwoorden de beste resultaten behaald worden (leads, online aankopen of informatie aanvragen enz.)
 • U kunt helemaal zelf bepalen binnen welke regio en straal u wilt adverteren
 • U kunt het verkeer daarheen leiden waar u dat wilt

Waarom Netsolution voor uw zoekmachine campagne?

Voor Netsolution zijn onderling overleg en persoonlijke afstemming van groot belang om tot een succesvolle samenwerking te komen. Bij ons geen standaard pakketten maar een uniek zoekmachine adverteer traject om zo doelgericht mogelijk naar uw online rendement toe te werken.

Het bewezen SEA traject van Netsolution

Bij het starten van een SEA traject beginnen we altijd met een oriënterend gesprek waarin onderling wensen en doelstellingen van de campagne bepaald worden zodat voor beide partijen de verwachtingen volledig duidelijk zijn. Hierbij gaat het bijvoorbeeld om de focus van een campagne, de verwachte conversies en de kosten die gemoeid zijn bij het zoekmachine adverteren.

Op basis hiervan gaan wij aan de slag om het raamwerk van de advertentie campagne, door continue samenwerking met u, neer te zetten. Zo adviseren we onder andere over de juiste zoekwoorden, het gebruik van passende advertenties en of er voldoende aansluitende pagina’s op uw website aanwezig zijn waar potentiële klanten naartoe geleid kunnen worden.

Wanneer het raamwerk staat zorgen we ervoor dat dit online vindbaar is en vanaf dat moment zorgen de Google gecertificeerde SEA professionals van Netsolution ervoor dat resultaten nauwlettend in de gaten worden gehouden en de campagnes continu geoptimaliseerd worden, gebruik makend van de nieuwste mogelijkheden en technieken.

Op deze manier zorgen we ervoor dat er gestuurd wordt op maximaal rendement tegen zo laag mogelijke kosten. Voor ons is een positieve ROI het enige dat telt!

Vrijblijvend contact?

Benieuwd hoe het voor u mogelijk wordt om meer online rendement te behalen tegen zo laag mogelijke uitgaven? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Netsolution middels ons contactformulier of op +31 (0)162-760040

Netsolution voor uw SEA =

 • Gecertificeerde professionals 
 • Een persoonlijk afgestemde SEA strategie 
 • Een geoptimaliseerd SEA traject 
 • Eén vast aanspreekpunt 
 • Transparantie en duidelijkheid
 • Contacteer ons

Onze diensten

SEA – Zoekmachine adverteren

Inzet van geoptimaliseerde advertentiecampagnes om kwalitatief verkeer naar uw website te realiseren en zo optimaal rendement te behalen.

SEO – Zoekmachine optimalisatie

Verbeter de organische vindbaarheid van uw huidige- of nieuwe website voor betere posities in de zoekmachines en meer online rendement.

Linkmanagement

Zorg door middel van kwalitatieve links voor betere posities in de zoekresultaten en realiseer zo meer bezoekers en rendement.

Social Media marketing

De juiste inzet van social media marketing om meer online bereik, interactie en online rendement te behalen met uw website.

Content marketing

Verzeker uzelf van aansprekende content en inspirerende vormgeving voor betere online vindbaarheid en een stijging van uw online rendement.

Copywriting

Het genereren van inhoudelijke en activerende teksten die bezoekers aansporen om acties te ondernemen die bijdragen aan uw online rendement.

Back to Top